Tänään oli "sukujuhlat" ja siellä söin iiison palan kakkua, karjalanpiirakkaa, paistosta jne. Nam. Se onkin minusta ihan ok, että juhlissa massuttaa.

Mulla tärkeintä ei ole nyt nopea laihis, vaan että saisin elimäntavat veivattua taas terveellisiksi. Mainittakoon, että nuoresta iästäni huolimatta olen potenut raskausdiabeteksen ja vaikka viimeisestä raskaudesta on jo lähemmäs 4v, niin vielä vaan sokeriarvot on siellä viitearvojen rajapyykeillä. Joten tässä vaiheessa kannattaa ottaa homma haltuun, ettei käy kuten isäni isälle tai äitini tädille, jotka kumpainenkin menehtyivät diabetekseen, sitä on suvussa molemmin puolin reilusti.

Tahtoisin myös, että nämä uudet hyvät elintavat tulisivat niin selkäytimestä, etten joutuisi koko ajan keskittymään, vaan automaattisesti olisi niin ja jotenkin "sisäänrakennettua", että arkena syödään tarveellisesti ja sopivin väliajoin.

Olisikohan se 5 ruokailukertaa päivässä kuitenkin parempi kuin 4? Jotenkin tuo 4 istuisi aikatauluihin paremmin, mutta tuo 5:kin täytyy olla järkättävissä jos niin täytyy olla.

Ihan kuin olisin jo nyt jotenkin solakoitunut/kiinteytynyt. Voiko olla mahdollista? Kenties innoissani vain kuvittelen.

Huomenna on maanantai ja työviikko alussa. Tänään syön vielä ihanaa kanasalaattia iltapalaksi, kohta lapset nukkumaan ja sitten on itsellä aikaa lukea vaikka hetki hyvää kirjaa! :)

ps. Todella aurinkoinen ja lämmin ilma ollut tänään, ihanaa! En ole taaskaan käynyt lenkillä, mutta uimassa kävin ja siivoilin vähän.