Nyt taas laihis maittaa! Mulla on suuri tuki se, että myös mieheni on ollut laihiksella saman ajan kuin minäkin (hällä enemmänkin pudotettavaa). Tsempataan toinen toisiamme ja kotiin ei enää ostella sipsejä, suklaata ja muita houkutuksia.

Myös tuo eilisen punnituksen tulos toi uutta intoa :) sekä se, että olen näkevinäni peilistä jonkinlaista vyötäröä! se ehti jo paisua tasapaksuksi tuossa aiemmin.

Eilen en repsahdellut, en tosin liikkunutkaan... Tärkeimpänä syynä liikkumattomuuteen on edelleen jonkinmoisena jatkuva flunssa, varmaan parempi levätä niin ei tästä pahene, lomakin tulossa tulossa 1,5 viikon päästä, jos vaikka silloin olisin terve.

Töissä on ollut todella hektistä johtuen lomajärjestelyistä (moni on lomalla ja heidän työt kaatuu paikalla oleville kuten mulle) ! Kotona taas suht leppoisaa, esikoinen on leirillä tän viikon kokonaan (päiväleiri, aamulla menee ja illalla 19 aikaan haetaan) ja pelkän päiväkoti-ikäisen kanssa tuntuu pääsevän aika helpolla niiden toukukkaiden pk-päivien jälkeen... ;)

Nyt ihan tekisi mieli lenkille. Kunhan flunssa tästä helpottaa niin menen! Satanutkin on, olisi ihana lenkkeillä sateenraikkaassa ilmassa!