Lievää flunssaa on taas päällä. En usko, että olisi possutautia itseään, on sen verran lievää. Mutta väsynyt olen, kurkku on kipeä ja hieman tukkoinen olo. Lapsillakin jotain pientä, miehenkin kurkku käväisi kipeänä. Joten nyt alkuviikolla ja viime loppuviikolla en ole liikuntaa harrastanut, viime viikon alkupuolemmalla kyllä hieman.

Vielä näyttäisi siltä, että pari kiloa haluan pudottaa kyllä vielä lisää. En halua olla niin laiha, että ihmiset kyselee syönkö tarpeeksi (joskus näin oli, teininä painoin ihan luonnostani noin 47 kg ja paino ei meinannut siitä millään nousta, tuo oli niin vähän, että tuli noita kyselyitä syömisistä jne, vaikka silloin pystyin syömään paljon herkkuja lihomatta yhtään). Itse asiassa koko aiemman aikuisiän herkut on kuuluneet tiiviisti elämääni, juuri koska en niistä aiemmin ole lihonut. No nyt lihon, joten eivät kuulu enää.

Yksi päivä mieheni kanssa maisteltiin muutama tyttäremme mummilta saama sipsi. Yäk, jäi ihan sellainen rasvakelmu suuhun siitä. Miten me ei aiemmin ollakaan sitä rasvakelmua huomioitu, vaan pussillinen sipsejä on mennyt kevyesti per ilta per aikuinen?! Oikeasti aika järkyttävää. Näin todettiin ja otettiin naposteltavaksi appelsiinit ;)