Tiedän nyt, mikä on mun painotavoite: Se on 55 kg. Tämä on nyt ihan lähellä. Se on -7 kg siitä kun laihiksen aloitin ja nyt enää noin kilon päässä!

+7 kg sitten mun ongelmakohta oli vatsa. Siitä on nyt selvästi lähtenyt kaikki, mikä on lähteäkseen. Enempää ei irtoa (niin siis varmasti kiinteyttä saisi jumppaamalla, mutta painoa pudottamalla ei lähde enempää). Vatsa on taas solakka, mutta ei siis kovinkaan kiinteä. Nyt mitkä lähtee, lähtee ja on jo pari viikkoa lähtenee yhtä aikaa rinnoista, lantiolta ja reisistä. Reisistä saisi lähteä vielä lisääkin, mutta rinnoista ja ja lantiosta ei. Tästä syystä lopetan tämän urakan kohta. Toivottavasti jaksan kuitenkin käydä lenkillä ja jumpata vielä talven ylikin! Sekä syödä tietysti terveellisesti.

Jatkossa täytyy yrittää pitää huolta, että paino pysyisi tuossa 55 kg hujakoilla. Pidän varmaan tätä blogia vielä muutaman viikon, niin näen miten saan painon pysähtymään ja pysymään suht vakaana (voin kuvitella että hankalaa alkuun).

Tänä iltana on koko perheen ja etenkin lasten pitkään odottama perheen yhteinen leffailta kotona! :D Katsotaan piirrettyjä ja herkutellaan. Nyt jo voi taas vähän herkutellakin, kunhan ei anna sen riistäytyä käsistä ;) ts. kunhan ei jatkuvasti sitä tee!