Överiksi on mennyt laihiksen suhteen, mutta muuten olen ollut iloisin mielin. Lapset ovat niiin ihania ja koko meidän perhe, ystävät jne :)

Niin touhukasta on elämä työssäkäyvällä parin lapsen äidillä, että hirveästi ei oikeasti edes ehdi liikuntaa harrastamaan. Tai ehkä ehtisi, jos se olisi ihan "pakko tehdä"-juttu, mutta se olisi sitten selkeästi pois muusta. Aika on melkolailla kortilla. Mutta ihanaa on silti! Nautin nykyisestä elämäntilanteestani kovasti, siitä huolimatta, että aikaa omaan itseen ei nyt hirveästi varsinaisesti jää...

Jep jep. Liikuttua ei ole taaskaan tullut (mitä nyt vähän venyteltyä tyttären kanssa). Piti lähteä tänään kävellen leikkipuistoon, niin että kuopus olisi pyöräillyt, mutta alkoikin sataa. Aamupäivän siivosin, pesin pyykkiä, tein ruokaa... Kotitöihin saisi helposti hupenemaan kokonaisen toisen viikonloppupäivistä.  Matot pitäis pestä joku päivä, siinähän niitä kaloreita kuluisi =P Ikkunat sain jo aiemmin pestyä.

Herkuttelu on sellainen helppo oman mielihyvän lähde. Namia suuhun ja taas jaksaa... Ihan selkeästi vähemmän olen kuitenkin nytkin herkutellut kuin mitä aiemmin. Saa nähdä mitä vaaka oikein näyttää tiistaina. Toivon ettei hirveästi enempää kuin viikko sitten... varsinaista laihtumista en uskalla nyt edes toivoa.

Hieman on tasapainon hakemista nyt siis edelleen tämän "timmimmäksi"-projektini tiimoilta.

Rentouttavaa lauantaita kuitenkin nyt toivottelen lukijoille! :)